Adress:

Klostergatan 19 A

352 31 Växjö

Sverige

Kontakta oss!

Öppettider:

Måndag - Torsdag 

Lördag:  10.00 - 16.00

Söndag: 10.00 - 16.00

Diplomerad Nagelteknolog

I den här branschen går man nämligen alltid med ett leende på läpparna till jobbet tycker jag och det beror helt och hållet på att jag älskar mitt yrke och alla nöjda kunder jag möter!


Våra utbildningar startar löpande och jag tar ett begränsat antal elever per gång för att säkerställa att du som elev får tillräckligt med lärartid och den hjälp du behöver för att bli riktigt grym därför är det först till kvarn som gäller så tveka inte att anmäla dig eftersom platserna ibland går åt rykande fort. 


Du anmäler dig helt enkelt till mig per telefon eller e-post, och du är självklart alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor. 


Attraction Nails & Beauty Academy i samarbete med NCBeautyPro.se erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare till mästare. Vårt mål är att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar. Nail Creators som är det märke vi utbildar och som just nu är det ledande märket i Sverige ställer höga krav på sina lärare. 
För att behålla sin lärarlicens måste vi som är lärare klara de årliga uppdateringsproven. Detta garanterar att du som elev alltid blir utbildad av lärare med färsk och uppdaterad kunskap. Vi kan därför skryta med att våra utbildningar alltid håller högsta kvalitet.

Det här gör att vi är Sveriges mest kostnadseffektiva val när du vill utbilda dig för att arbeta med naglar!

I kursen ingår bland annat en grundlig teoretisk genomgång (enligt SEYF-s riktlinjer) samt praktiskt arbete!

Jag Monica på Attraction Nails & Beauty Academy driver nagelskolan samt salong i Växjö. Jag har arbetat inom branschen sedan 2007 och utbildad inom nagelvård sedan 2017. Du som elev och sedan utbildad nagelterapeut har alltid fullt stöd av oss på Attraction Nails & Beauty Academy. Vi finns här för dig 

FÖRE – UNDER – EFTER utbildningen.

All teori och praktik är lärarledd under utbildningen. Vi jobbar individuellt efter varje elevs behov. På vår grundutbildning till nagelterapeut lär du dig arbeta med gelé och akryprogel.

 

Priset är 24 900 kronor inkl. moms. I utbildningen ingå material för närmare 6 000 kr.
Nagelterapeututbildningen innehåller teori inom följande områden:

Arbetsmiljö, Hygien, Anatomi, Sjukdomar, Manikyr, Nagellack, Preparation, Gellack, Dekoration, Produktkemi, Produktkännedom, Nagelförlängning, Malluppsättning, Tippat, Appliceringsteknik, Återbesök, Starta Eget, Marknadsföring.

Vi bokar in kursdagarna tillsammans med dig!

Villkor för ansökan:
Kursavgiften betalas via BG: 759-0912 eller swish 123-2676856

 

Anmälningsavgiften på 5000 kr betas direkt för att säkra din plats, resterade 19900 kr ska vara innan den dagen planerat börjar utbildningen. 

Med vänlig hälsning

Monica Lööv

Attraction Nails & Beauty Academy

www.academyanb.com

Ring 0705 885 175

monicaloov@icloud.com

Välkommen med din ansökan! 

Gör kursanmälan här